Koe kauneus ja tyylikkyys osana arkipäivääsi.

Mallistoni on juuri sinulle, joka arvostat kierrätysmateriaalien uusiokäyttöä, muokattavuutta mitoillesi ja pitkäikäisyyttä sekä huolettavuutta käyttämissäsi vaatteissa.

Minä olen Heli Kosonen ja autan sinua näyttämään hyvältä vaatteessasi.

Töltä sivulta löydät kuvia miesten ja naisten mallistoistani.

 

Heleganssin vaatteiden valmistus, huolto ja käyttöikä 

Valmistamani Heleganssi kierrätysfarkkutuotteet ovat mukavia käyttää. Farkut saavat jatkokäytön uutena tuotteena ja niitä voi muokata ja sovittaa erilaisilla asusteilla.

Myös tuotteideni vaatehuolto, uudelleen muokkaukset ja korjaukset onnistuvat vuosia hankinnan jälkeenkin, joko minun tai toisen palveluntuottajan toimesta.
Pesuohjeet löydät ostohetkellä vaatteessa olevasta riippulapusta yhteystietoineen. Ota siitä kuva ja säilytä vaikka puhelimesi muistissa. Ohjeita kotona tehtävään pesuun ja vaatehuoltoon saat myös suoraan minulta sekä vaatteen vasemmalta puolelta löytyvästä yhteystietoetiketistä.

Kierrätysfarkkujen materiaalien koostumuksesta tai valmistusmaasta on harvoin tarkkaa tietoa. Siitä johtuen käsittelen ja tunnustelen materiaalin aina tarkasti miettien niin käyttömukavuutta kuin sen kestävyyttä uudessa olomuodossa.
Heleganssin tuotteiden valmistuksessa pyrin hyödyntämään kaiken materiaalin mahdollisimman tehokkaasti. Valmistuksessa ylijäävät pienet kangasmäärät menevät joko energiajätteeksi tai jatkokäyttöön toiselle toimijalle.

Kemikaalien käyttöä tuotteissani koetan välttää, mutta kierrätysfarkkujen pesuissa ja värjäyksessä näitä voi tulla pienissä määrin. Käytän mahdollisimman ekologisia tuotteita myös Heleganssin vaatteiden suojauksessa, lian- ja vedenhylkivyyskäsittelyissä, mutta täysin kemikaalivapaita tuotteita eivät nekään ole.

Vaatteiden lähettämisessä ja pakkauksessakin onnistuu kierrätys, kun saan läheiseltä kenkäkauppiaalta tukevia kenkälaatikoita postituslaatikoiksi.
Kuljetuksesta minulta asiakkaalle huolehtii Matkahuolto. Pyrin välttämään ylimääräistä auton käyttöä ja toimittamaan heille aina useamman paketin kerrallaan.

Ympäristöasiat ovat itselleni tärkeitä ja koetan toimia niissä mahdollisimman vastuullisesti. Heleganssin vaatteiden luovalla suunnittelulla ja toteutuksella olen vuodesta 2012 alkaen hyödyntänyt varovaisesti arvioituna jo parin tuhannen kierrätysfarkun uutta elämää.

Heli