Heleganssin värjätyt kuositakit

                                                                                               Takit ovat valmistuneita asiakastöitä.

 

(Huom. Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi!)

Heleganssin värikkäät takit

Kuositakin värien innoittamana syntyi tämä takki.

Ensimmäinen mustan sävyinen takki kuosilla.

Heleganssi-takissa perusvärit säväyttävät kaupan kassajonossa ja kaupungilla.

Lontoo -kuosin sävyt toistuvat farkkutakin muissa väreissä. Takki ja huppu ovat vuoritettuja. Polvimittaisen (165 cm) sovitustakki on kokoa 42-44. Hinta tarvikkeineen 620,00€ sis. 24% alv. ja sovitusmuutokset tehdään samaan hintaan.

Ruosteen ruskeaksi värjäty farkkutakki

Farkkuhamekin sai uuden elämän hihataskuissa ja hupussa. Molemmissa hihataskuissa ovat lenkit heijastimille ja muille persoonallisille koristeillesi. Heleganssi farkkutakki on polvimittainen (165 cm) Sovitustakki 38-40 ja hinta 620,00€ tarvikkeineen sekä 24% alv.

Klassinen musta-harmaa farkkutakki

Farkkutakki mustalla, harmaalla ja tummalla eläinkuosilla luo klassisen yhdistelmän. Napein irroitettava huppu ja takana oleva tamppi yhdistyvät näyttäväksi kokonaisuudeksi. Sovitustakki kokoa 48-50, hinta tarvikkeineen 540,00€ sis.24% alv.

tilaustyönä toiveiden mukaan valmistettu farkkutakki

Pinkin ja petroolin farkkujen yhdistelmä Lontoo-kuosin kanssa kellotetulla helmalla luo tiimalasimaisen vaikutelman. Tilaustyönä tehty Heleganssi takki ilahduttaa katukuvaa Oulussa.

Heleganssi® takit ovat herättäneet ihastuneita kommentteja käyttäjiensä yllä eri puolilla Suomea.

Yhteen takkiin käytän viidet tai kuudet entiset lempifarkkusi (tai jos sinulta puuttuu farkkuja, niin teen takin hankkimistani kierrätysfarkuista). 

Miten saat Heleganssi® tuotteen?
Tapaat minut Kädentaitomessuilla, tapahtumissa tai työtiloissani, joissa otan mittasi ja toiveesi ylös. Tuotteen valmistuttua ilmoitan siitä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat sähkostissa kuvat valmiista tuotteesta sekä laskun.

Maksettuasi laskun, ilmoitatko siitä minulle sähköpostiin vastausviestillä. Lähetän tuotteen sinulle 5 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta Matkahuollon kautta. Lähetyspäivänä laitan sinulle vielä tekstiviestin seurantakoodeineen.