Heleganssin värjätyt kuositakit

                                                                                               Takit ovat valmistuneita asiakastöitä.

 

(Huom. Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi!)

Heleganssin värikkäät takit

Kuositakin värien innoittamana syntyi tämä takki.

Ensimmäinen mustan sävyinen takki kuosilla.

Heleganssi-takissa perusvärit säväyttävät kaupan kassajonossa ja kaupungilla.

Lontoo kuosi, siniset ja lilaksi värjätyt farkut irroitettavalla hupulla. Takki ja huppu ovat vuoritettuja. Polvimittaisen (165 cm) sovitustakki on kokoa 46-48 ja on myyty.

Sinisetkin farkut yhdessä lilaksi värjätyillä farkuilla ovat katseenvangitsijoita. Molemmissa hihataskuissa ovat lenkit heijastimille ja muille persoonallisille koristeillesi. Sovitustakki 46-48.

farkkutakki sinisistä farkuista

Valmistunut 3/2022

Kulutuspestyt farkut, blingit hihoissa ja irroitettavassa hupussa yhdistyvät näyttäväksi klassiseksi kokonaisuudeksi, ylläni oleva sovitustakki on myyty.

Mustan harmaa Heleganssi farkkutakki

Valmistunut 3/2022

Mustan ja harmaiden farkkujen yhdistelmä kellotetulla helmalla luo tiimalasimaisen vaikutelman. Ylläni oleva sovitustakki on kokoa 46-48.

Heleganssi® takit ovat herättäneet ihastuneita kommentteja käyttäjiensä yllä eri puolilla Suomea.

Yhteen takkiin käytän viidet tai kuudet entiset lempifarkkusi (tai jos sinulta puuttuu farkkuja, niin teen takin hankkimistani kierrätysfarkuista). 

Miten saat Heleganssi® tuotteen?
Tapaat minut Kädentaitomessuilla, tapahtumissa tai työtiloissani, joissa otan mittasi ja toiveesi ylös. Tuotteen valmistuttua ilmoitan siitä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat sähkostissa kuvat valmiista tuotteesta sekä laskun.

Maksettuasi laskun, ilmoitatko siitä minulle sähköpostiin vastausviestillä. Lähetän tuotteen sinulle 5 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta Matkahuollon kautta. Lähetyspäivänä laitan sinulle vielä tekstiviestin seurantakoodeineen.